Nieuwbouwwoning netjes afwerken?

19 mei 2021
U bevindt zich nu op: Home » Nieuwbouwwoning netjes afwerken?

Nieuwbouwwoning netjes afwerken?

Nieuws

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht. En ze gaan al snel beginnen met de bouw of misschien wordt je nieuwe woning al bijna opgeleverd. En dan komt het leukste deel van een nieuwe woning: de afwerking en inrichting. Vaak wordt er vol enthousiasme gestart, maar al snel komen de eerste tegenvallers. Behangen met renovlies of glasvliesbehang blijkt toch lastiger dan gedacht. Of die muren dekken na 3 keer sauzen nog steeds niet. En de tijd begint te dringen: stress.

Westerink Afbouw is dan een goede keuze om van je nieuwe huis echt jouw paleisje te maken. Van het stucen van wanden en plafonds, tot het aftimmeren van de zolder. En Westerink Schilders kun je inschakelen voor behangen, sauzen en schilderen van muren, plafonds en al het schilderwerk buiten. Voordat je het door hebt, is je woning helemaal klaar om in te richten.

Afwerken van je nieuwbouwwoning

Er wordt weleens gezegd dat 80% van de tijd gaat zitten in de laatste 20% van het werk. De details vragen om veel aandacht. Door Westerink afbouw in te schakelen krijg je meer rust in de afronding van je woning. We nemen met onze schilders, stucadoors en timmermannen graag wat werk uit handen, zodat jij je kunt richten op de inrichting.

Nieuwbouw Veenendaal-Oost, Kernhem Ede, Casterhoven, etc.

Door de druk op de woningmarkt wordt er momenteel veel gebouwd. Je komt de bussen en mensen van Westerink Afbouw tegen in de hele regio. Van Kernhem in Ede, tot Veenendaal-Oost en diverse nieuwbouwprojecten in de Betuwe, waaronder Casterhoven.

Kosten: offerte voor afbouw, schilderwerk of timmerwerk

Ook benieuwd naar wat de kosten zijn voor het professioneel afwerken van je woning? We maken graag een afspraak om een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Tel.: (0318) 72 49 90
info@westerink-afbouw.nl