Stucwerk Ede

10 november 2020
U bevindt zich nu op: Home » Projecten » Stucwerk » Stucwerk Ede

Stucwerk Ede

We hebben de wanden en plafonds van dit woonhuis in Ede voorzien van strak stucwerk. De stucadoors van Westerink zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen die de afwerking van uw woonhuis, bedrijfspand of winkel serieus nemen.

Stucwerk

Wat is stucen eigenlijk? Volgens Wikipedia wordt het ook wel stuc, stucco of pleisterwerk genoemd. Stucen is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur, plafond of gewelf wordt aangebracht en daarna strak wordt afgewerkt. Het kan met behulp van sjablonen ook creatief of kunstzinnig worden afgewerkt. Veel gebruikte vormen van stucwerk zijn sierlijsten, rozetten en pilasters. Stucwerk wordt vaak aangebracht om onaantrekkelijke wanden van leem, hout of beton aan het oog te onttrekken.

Stucadoor en afbouw specialisten

Westerink Afbouw heeft ervaren vakmensen in dienst die de afbouw van uw woning verzorgen. Van stucwerk tot schilderwerk. Als Westerink is geweest, is uw huis klaar om in te richten en ervan te genieten!

Neem contact op en we komen vrijblijvend langs om uw stucwerk, schilderwerk, sauswerk, behang, timmerwerk of tegelwerk te verzorgen.