Schilderwerk laten doen?

11 mei 2021
U bevindt zich nu op: Home » Schilderwerk laten doen?

Schilderwerk laten doen?

Nieuws

Iedereen kan een kwast vasthouden of een verfroller gebruiken om je muur een ander kleurtje te geven. Dus waarom zou je dan een schildersbedrijf inschakelen om je schilderwerk, sauswerk of behang te laten doen? Er zijn heel wat redenen om een vrijblijvende offerte op te vragen voor je schilderwerk bij Westerink Schilders. We zetten ze voor je op een rijtje.

Doe waar je goed in bent

Veel mensen zien het schilderen van de buitenkant van hun huis als een vervelende onderhoudsklus. En sommige mensen vinden het zelfs gevaarlijk om op een ladder de kozijnen van de bovenverdieping te schilderen. Dat is vaak een reden om een schilder in te schakelen voor het schilderwerk buiten.
En als je het geen vervelende of gevaarlijke klus vindt, kun je in de tijd dat je bezig bent met schilderen ook andere zinvolle of leuke dingen doen. Vaak wordt gedacht dat het inschakelen van een schilder erg duur is, maar dat valt best wel mee. Al zeggen we het zelf. Onze schilders zorgen voor een goede en professionele ondergrond. Dat is de basis voor schilderwerk dat lang goed blijft. Dus door je schilderwerk uit te besteden, kan het zomaar zijn dat je huis minder vaak geschilderd hoeft te worden.

Goed schilderwerk

Gemak, kwaliteit en tijdswinst zijn de belangrijkste redenen om schilderwerk uit te besteden. En mensen geven vaak aan dat ze minder lang in de chaos/rommel zitten met een professionele schilder. We horen regelmatig verbazing als mensen vragen of we het buiten schilderwerk echt in 1 week af kunnen hebben. ‘Ik doe er zelf veel langer over.’ Dus tijdswinst en een professionele kwaliteit van het schilderwerk zijn belangrijke redenen om een offerte voor je schilderwerk binnen of buiten op te vragen.

Advies van de ervaren schilder

Onze schilders hebben zoveel ervaring dat ze je ook kunnen adviseren over het gebruik van de juiste kleuren en materialen. De keuze voor verfsoorten en sauzen in de bouwmarkt is zo groot. Welk product is nu goed? Of welke verf past het beste op mijn kozijnen of muren? En welke behandeling hebben mijn kozijnen nodig, voordat ik kan gaan schilderen? Welk soort schuurpapier heb ik nodig en hoe maak ik oneffenheden glad? Allemaal vragen die je met een gerust hart aan onze schilders over kunt laten.

Behang en renovlies

Voor het schilderwerk binnen is het belangrijk dat de muren mooi glad zijn. We verzorgen ook stucwerk waar nodig en gewenst. Het plakken van renovlies of gewoon behang zorgt ervoor dat kleine scheuren die na verloop van tijd altijd in muren ontstaan, minder snel zichtbaar worden. Of zelfs helemaal niet zichtbaar worden. Westerink Schilders heeft jarenlange ervaring met het plakken van renovlies, glasvezelbehang, scanbehang en glasvliesbehang. En we beschikken over de juiste materialen, behanglijm en verfsoorten om je woning netjes af te werken.

Goed onderhouden schilderwerk

En door het schilderwerk uit te besteden is het ook makkelijker om na verloop van tijd klein en groter onderhoud tussentijds door ons te laten uitvoeren. Zelf moet je dan weer alle spullen erbij halen en daarna weer schoonmaken en opruimen. Terwijl wij alle benodigde materialen direct gebruiksklaar in onze bus bij ons hebben. Dus twijfel niet langer en vraag eens een vrijblijvende offerte voor je schilderwerk op bij Westerink Schilders.

Tel.: (0318) 72 49 90
info@westerink-afbouw.nl