Schilderwerk voor binnen en buiten

15 april 2021
U bevindt zich nu op: Home » Schilderwerk voor binnen en buiten

Schilderwerk voor binnen en buiten

Nieuws

Westerink Schilders

Wij verzorgen al uw schilderwerk voor binnen of buiten. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden. Zowel onze particuliere opdrachtgevers als onze zakelijke opdrachtgevers weten ons telkens weer te vinden. We werken netjes en leveren kwaliteit, zoals u dat van Westerink mag verwachten. We schilderen uw woning, bedrijf, winkel of appartement met de aandacht die het verdiend. Daar kunt u op rekenen!

Onderhoud schilderwerk

Het is belangrijk om uw schilderwerk regelmatig te (laten) controleren en waar nodig bij te werken of te vernieuwen. Goed schilderwerk is het behoud van uw huis of bedrijfspand. En als uw huis netjes in de verf zit, is dat ook nog eens goed voor de waarde van de woning. Goed schilderwerk, vooral aan de kant waar de zon veel en hard schijnt, is noodzakelijk voor goed onderhoud van uw woning. Westerink Schilders maakt van uw schilderwerk weer een plaatje!

Nieuwbouw schilderwerk

Wordt uw nieuwe huis bijna opgeleverd? Dan komt het echte werk pas kijken. Het netjes afwerken van uw woning met stucwerk, vloeren, schilderwerk en fijn timmerwerk verzorgen we al jaren voor onze opdrachtgevers. Het schilderwerk heeft in een nieuwbouw woning extra aandacht nodig. Zijn de wanden goed gedroogd? Is het vocht zoveel mogelijk uit de woning? We verzorgen het schilderwerk binnen. Van gladde afwerking van de wanden tot het behangen met renovlies / glasweefsel behang. En het sauzen van plafonds en muren: daar draaien de schilders van Westerink Schilders hun hand niet om.

Verbouwing

Na een verbouwing is het altijd weer de afwerking die zoveel tijd kost. Het fijne timmerwerk, maar ook het schilderwerk verzorgen we graag voor u. Zo krijgt uw verbouwing weer een opgeruimde en frisse uitstraling.

Schilderen, behangen, sauzen, spuiten

Westerink Schilders is actief in de regio Lunteren, Ede, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Kesteren, Opheusden, Ochten, Wageningen en de wijde regio. Is uw gevel aan een likje verf toe of zijn uw kozijnen klaar voor een opknapbeurt? Wij verzorgen uw schilderwerk voor binnen en buiten. En vaak kan dat al op korte termijn. Neem contact op voor een vrijblijvend kleuradvies of om een offerte te laten maken.

Eerst zien wat we aan schilderwerk al gedaan hebben?
Klik hier voor een overzicht van onze schilderprojecten!