Timmerwerk: kleine verbouwingen

19 april 2021
U bevindt zich nu op: Home » Timmerwerk: kleine verbouwingen

Timmerwerk: kleine verbouwingen

Nieuws

Westerink heeft naast stukadoors en schilders ook ervaren timmerlieden. Ons timmerwerk is gericht op het ‘klein’ timmerwerk voor thuis of in uw bedrijfspand. Het plaatsen of verplaatsen van een wandje of het afwerken van een plafond met regelwerk en gipsplaten is voor ons gesneden koek.

Zolder verbouwen

Regelmatig verzorgen wij het timmerwerk voor particulieren die hun zolder willen ombouwen van een lege ruimte naar een gezellige en functionele zolder met 1 of meer kamers en een wasruimte/washok. Ook het realiseren van een vliering in de nok van uw woning of het afwerken van een dakkapel of het plaatsen van een dakraam behoort tot de mogelijkheden.

Uitbouw afwerken

Het fijne timmerwerk gaat verder dan alleen zolders. Ook de afwerking van uw uitbouw, verbouwing of nieuwbouwwoning verzorgen we tot in de puntjes. Van het timmerwerk voor kozijnen, plafond en wanden tot en met het stucen en behangen en sauzen.

Gipsplaten monteren

Uw wand of plafond strak afwerken met Agnesplaten of gipsplaten? Dat doen de vakmannen van Westerink graag voor u.

Thuiswerkplek of veilige werkplek op kantoor

In deze tijd is er veel vraag naar het maken van een stillen en rustige thuiswerkplek. Een (geluidsdichte) ruimte om rustig thuis te kunnen werken, overleggen en bellen. Maar ook zakelijke opdrachtgevers vragen om slimme oplossingen met flexibele wanden om het werken op kantoor weer veilig op te kunnen pakken in de komende maanden en jaren.

Timmerwerk

Of het nu gaat om het aanbrengen van regelwerk, isolatie, het plaatsen van deuren en raamkozijnen of het maken van een ombouw voor uw radiator. Onze timmermannen regelen het voor u.

Recent hebben we bijvoorbeeld ook een erker voorzien van een heerlijke zitplek door een brede en stevige vensterbank te maken. Maar ook de complete afbouw van een kantoorpand behoort tot onze mogelijkheden. Het klaarmaken van een bestaand kantoor naar uw wensen en eisen doen we graag in overleg. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte voor al uw timmerwerk.

Enkele recente timmerprojecten vindt u hier >