Westerink, specialist in stucwerk

8 april 2021
U bevindt zich nu op: Home » Westerink, specialist in stucwerk

Westerink, specialist in stucwerk

Nieuws

Een goede stucadoor vinden die tijd heeft voor het stucen van je muren en plafonds valt niet mee. De specialisten van Westerink Stucadoors werken netjes en snel en leveren kwaliteit af.

Goed stucwerk voor een scherpe prijs

Kwalitatief goed stucwerk heeft een prijskaartje. Westerink Stucadoors heeft jarenlange ervaring in stucwerk en werkt daardoor met de beste materialen en wij werken met scherpe prijzen voor stucwerk.

Spack spuiten

Spackwerk stuc is een relatief eenvoudig en goedkope manier van stucen. We komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken voor uw woning of bedrijfspand.

Pleisteren

Om een muur mooi strak en vlak te maken kan deze ook voorzien worden van pleisterwerk. Dit is een laag gipsmortel die op de muur wordt aangebracht. Pleisterwerk is geschikt voor binnen en buiten.

Spachtelputz

De bekendste vorm van muurafwerking is wel spachtelputz. Het is een sierpleister die veel in (nieuwbouw)woningen werd en nog steeds wordt toegepast. Het geeft een warme en stijlvolle uitstraling. Uw woning of winkel van buiten of binnen voorzien van spachtelputz? We adviseren u graag wat de beste oplossing is voor de afwerking van uw muren. Een kennismaking kost niets, maar levert wel veel inzicht en advies op (en een scherpe en duidelijke offerte).

Granol

Pleisterwerk kan op verschillende manieren netjes worden afgewerkt. Granol stucwerk is daar een voorbeeld van. Met Granol kunt u kiezen voor verschillende patronen en kleuren. Er is dus altijd wel een stijl die bij u past. Westerink Stucadoors werkt met ervaren en goed opgeleide stucadoors die vakkundig uw wanden en plafonds strak kunnen afwerken.

Reparatie en renovatie

Westerink Stucadoors is onderdeel van de Westerink Groep. Vanuit de Westerink Groep verzorgen we de complete afwerking van woningen. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen of het renoveren en opknappen van bestaanden woningen. Wij kunnen stucwerk repareren, maar ook fijn timmerwerk uitvoeren, schilder- en sauswerk verzorgen en uw wanden voorzien van renovlies. Glasvlies of glasvezelbehang wordt dit ook wel genoemd. Onze professionele vakmensen zorgen ervoor dat uw huis er weer spic en span uitziet.

Stucwerk in de regio Ede, Amersfoort, Lunteren, Ederveen, Veenendaal, Wageningen en verder.

Westerink Groep werkt met stucadoors, schilders, timmerlieden en bouwspecialisten door heel Nederland. We zijn gestart met ons bedrijf in Lunteren en zijn nu al een aantal jaren gevestigd in Ede. Vanuit deze locatie verzorgen we kleine en grote projecten voor onze opdrachtgevers in de wijde regio. Van nieuwbouwwoningen in Veenendaal-Oost, Kesteren, Ochten en Opheusden tot grote, zakelijke projecten in Ede, Amersfoort, Zeist, Wageningen en bijvoorbeeld Barneveld. U komt onze bussen dus in de hele regio tegen. Dus twijfel niet langer en nodig ons uit voor een vrijblijvend advies en prijsopgave voor uw schilderwerk en stucwerk.