PRIVACY STATEMENT

PRIVACY STATEMENT WESTERINK AFBOUW.

Wij zijn Westerink Afbouw, KVK 73206474, Dorpsstraat 237 AJ in Lunteren. Westerink Afbouw is de handelsnaam van Westerink Stukadoors B.V.
Westerink Afbouw hecht waarde aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. In deze Privacy Statement leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en met welk doel. Ook geven we aan wat uw rechten zijn.

Contactformulier

In het contactformulier kunt u uw naam, mailadres en telefoonnummer invoeren en een bericht achterlaten. Westerink Afbouw gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u een vraag heeft over ons of onze diensten. We gebruiken de gegevens op basis van uw toestemming. We bewaren de informatie tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Andere partijen

Westerink Afbouw geeft uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of als de wet dat van ons vraagt. Zo gebruiken wij uw persoonsgegevens om een offerte aan u toe te sturen, een opdracht te bevestigen of te factureren.

Werknemers en sollicitanten

Westerink Afbouw gebruikt de persoonsgegevens van werknemers op grond van de arbeidsovereenkomst die met hen is gesloten. Ook zijn er wettelijke bewaarplichten van toepassing. Westerink Afbouw bewaart gegevens van sollicitanten zo lang dit nodig is om tot een afronding van de sollicitatieprocedure te komen. Daarna worden de gegevens verwijderd.

U heeft de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Westerink Afbouw heeft en wat wij daarmee doen;

• inzage in de precieze persoonsgegevens die wij van u hebben;

• het laten corrigeren van fouten;

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

• intrekken van toestemming;

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Als er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen.

Klacht indienen

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat Westerink Afbouw u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Wijziging privacy statement

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd en van een nieuwe datum worden voorzien.

Vragen?

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u contact met ons opnemen:

Westerink Afbouw

Amperestraat 8, 6716 BN Ede

tel.: 0318-724990

email: info@westerink-afbouw.nl