Onze diensten

Van schilderwerk tot vloer, van tegelwerk tot plint. Westerink realiseert het!

Alle afwerking onder èèn dak

Altijd voor het beste eindresultaat

Bij afbouw draait alles om de details. Ons werk is zichtbaar en daarom streven wij altijd naar een tien, zowel in afwerking als in service. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van afbouw. Of het nu draait om uw wand, vloer of raamkozijn: de specialisten van Westerink maken uw huis, tot een prachtig thuis. Of uw bedrijfspand tot fijne werkomgeving.

Stucwerk

Strakke muren en plafonds

De basis voor een mooie afwerking van uw wanden en plafond, is kaarsrecht stucwerk. Strak en glad. Zo zorgen wij voor de perfecte ondergrond van uw schilderwerk of behang.

Timmerwerk

Vakmanschap tot in detail

Een tussenwand, verlaagd plafond of maatwerk kasten: Westerink creëert de ruimtes in uw huis zoals u ze wilt. Uiteraard werken we het timmerwerk volledig af tot een strak eindresultaat.

Schilderwerk

Brengt kleur in uw woning

Prachtige kleuren of strak en neutraal wit: Westerink verft zowel binnen als buitenruimtes. Zo werken we uw woning tot in perfectie af met de juiste materialen en verf.

Tegelwerk

Wand of vloer, strak gezet

Een moderne hexagon in de keuken, of grote robuuste tegels in de badkamer: Westerink zorgt dat uw tegelwerk de juiste uitstraling krijgt. Strak gezet en netjes gevoegd.

Vloeren

Van plank & plavuis tot pvc

De keus voor een vloer maakt u misschien maar eens in de twintig jaar. Deze wilt u dus goed gelegd hebben. De stoffeerders van Westerink laten de vloer voor jaren stralen.

Betonlook

Een naadloze afwerking

Een betonlook vloer of wand geeft direct de populaire industriële look, of legt de basis voor een strak interieur. Westerink zorgt dat deze naadloze afwerking écht strak is aangebracht.

Latex spuiten

Westerink Afbouw biedt ook latex spuitwerk aan, waarmee snel en gelijkmatig een hoogwaardige afwerking wordt gerealiseerd. Ons vakbekwame team past deze efficiënte techniek toe voor een strak resultaat op muren en plafonds, waardoor de klant geniet van een professionele en duurzame uitstraling. Kies voor Westerink Afbouw voor een allesomvattende aanpak, van renovlies behang tot nauwkeurig latex spuitwerk.

Renovlies behang

Renovlies behang is een hoogwaardig, glasvezelbehang dat gebruikt wordt voor het egaliseren en verstevigen van wanden. Het biedt een duurzame en naadloze afwerking, verbergt oneffenheden en scheuren in muren, en vormt een ideale basis voor schilderwerk. Renovlies behang wordt vaak toegepast bij renovatieprojecten voor een strakke en moderne uitstraling.

Gevelisolatie

Energiebesparing:
Gevelisolatie vermindert warmteverlies, wat resulteert in lagere energiekosten door efficiënter gebruik van verwarming en koeling. Het zorgt voor een gelijkmatiger binnenklimaat, waardoor bewoners genieten van meer comfort, ongeacht de buitentemperatuur. Verminderde energiebehoefte draagt bij aan lagere CO2-uitstoot, waardoor gevelisolatie een duurzame keuze is die het milieu ten goede komt.
Waardestijging van uw woning of Gevelisolatie verbetert de energieprestatie van een woning of pand, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook de waarde van het onroerend goed verhoogt.

Adres
  • Westerink Afbouw
  • Ampèrestraat 8
  • 6716 BN Ede

Voor een strak eindresultaat

Het begint met een goed en professioneel advies en één aanspreekpunt voor alle afwerking.

13

Jaar ervaring

8

Specialisten

250 +

Tevreden klanten